Noticies

  • Si vols rebre les activitats més destacades a través del correu electrònic, subscriu-te als Butlletins electrònics i rebràs, mensualment, una notificació amb les activitats del mes. Només cal que entris al teu espai personal, amb el codi del teu carnet de biblioteca i el PIN corresponent que tinguis d’usuari i podràs seleccionar la opció: Subscriure’t als Butlletins electrònics.
  • Des d’aquest mes d’agost a l’eBiblio Catalunya, inclou al seu catàleg pel·lícules que es poden veure en streaming com els llibres que consulteu a través d’aquesta eina. El primer cop però, caldrà que també us doneu d’alta al portal ebibliocat.efilm, des del qual es accessible el contingut audiovisual que seleccioneu. Només heu de seguir les instruccions. Per qualsevol dubte, dirigiu-vos a la vostra biblioteca.
  • Mor Philip Roth 23/05/2018 10:38hPhilip Roth (Newark, 19 de març de 1933 – Manhattan, 22 de maig de 2018), Fill d’una família jueva emigrada des d’Ucraïna i està considerat un dels millors autors nord-americans dels últims 25 anys. Roth, autor de Pastoral americana, novel·la per la qual va obtenir el premi Pullitzer el 1998, ha estat proposat per al Nobel de literatura en nombroses ocasions i ha estat inclòs pel crític literari Harold Bloom entre els quatre escriptors nord-americans vius més importants. El 2012 va rebre el Premi Príncep d’Astúries de les Lletres. Continuar llegint.
  • Els esports a la Biblioteca: concurs que relaciona pràctica esportiva amb llibres. Més informació en aquest enllaç: https://bibliotecavirtual.diba.cat/esports/concurs-els-esports-a-la-biblioteca. Fins el 26 de Juny.
  • Programa de la Festa de Sant Pau a Torrelles de Llobregat fins el 4 de febrer hi ha activitats.
  • Diploma per la participació a la Marató de TV3 2017 sobre la investigació de les Malalties infeccioses.